Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Joulukuussa päättyneiden sopimusten vakuusmaksupalautukset

Joulukuussa päättyneiden sopimusten vakuusmaksupalautukset

Joulukuussa 2022 päättyneiden vuokrasopimusten vakuusmaksut palautetaan 16.1. – 31.1.2023 välisenä aikana.

Emme valitettavasti pysty ilmoittamaan tarkkaa yksittäisen vakuuden palautusajankohtaa. Vakuusmaksu palautetaan kuukauden kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä, mikäli asunto on luovutuskunnossa, avaimet on palautettu ajallaan ja oikealla tavalla Hoasin palvelukeskukseen, kaikki vuokrat ja muut maksut on maksettu sekä oikeat tilitiedot toimitettu vakuusmaksun palauttamista varten.

Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista. Mikäli et ole vielä toimittanut Hoasille tilinumeroa vakuusmaksun palautusta varten, toimitathan sen pikaisesti tilitietolomakkeella: https://customer.hoas.fi/lomakkeet/tilitietolomake/


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu