Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Tule tukemaan kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumista – Hoas host -haku 4.8. saakka!

Tule tukemaan kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumista – Hoas host -haku 4.8. saakka!

Hoas etsii Hoas hosteja pitämään huolta kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2023 – 31.5.2024 väliselle ajalle. Tavoitteena on neuvoa, olla läsnä ja luoda asumisviihtyvyyttä. Nyt etsimämme Hoas host tulee toimimaan vaihto-opiskelijoiden kohteessa Pasilan Junailijankujalla.

Hoas hostit toimivat kummallakin alueella kahden hengen tiimeinä. Tiimien tehtävänä on toimia tutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Hoas hostit toimivat Hoasin ja vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilöinä auttaen heitä asumiseen liittyvissä kysymyksissä, viestivät asukkaille sekä järjestävät yhteisiä tapahtumia.

Vastineeksi työtehtävästä saat korvauksen 300€/kk. Työtunteja kertyy noin 20-25 kuukaudessa. Saat myös kansainvälistä työkokemusta ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Työtehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla 1.8.2023 – 31.5.2024. Hoas varaa hosteille asunnon talosta, mutta hostit maksavat vuokran itse.

Sinun tulisi olla

  • reipas, sosiaalinen, ja kansainvälisesti suuntautunut
  • organisointitaitoinen ja oma-aloitteinen
  • englannin kielen taitoinen
  • Helsinkiä hyvin tunteva tutkinto-opiskelija
  • toiminut asiakaspalvelutehtävissä esim. kesätöissä

Hakuaikaa on jatkettu perjantaihin 4.8.2023 saakka. Lähetä siis hakemuksesi viimeistään 4.8.2023 osoitteeseen exchangestudents[at]hoas.fi ja laita otsikkokenttään ’’Hoas host haku 2023 ja oma nimesi’’.

Tutustu vaihto-opiskelijoiden asumiseen


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu