Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Asukastoiminta Asumisen yhteistyöelin

Asumisen yhteistyöelin

Asumisen yhteistyöelimen edustajat valitaan jokaisesta kiinteistöstä kiinteistön asukaskokouksessa. Pääsääntöisesti edustaja on asukaskokouksessa valittu asukastoimikunnan puheenjohtaja, ellei asukaskokouksessa muuta päätetä. Edustaja voi tulla myös asukastoimikunnan ulkopuolelta, jos kukaan asukastoimikunnan jäsen ei ole kiinnostunut ryhtymään asumisen yhteistyöelimeen edustajaksi.

Asumisen yhteistyöelin toimii linkkinä Hoasin ja asukkaiden välillä. Yhteistyöelimessä asukkaat tekevät yhdessä töitä sen eteen, että opiskelija-asuminen on helppoa ja mukavaa. Yhteistyöelimessä on mahdollisuus vaikuttaa asuinoloihin Hoasin kiinteistöissä. Kokouksissa pääsee ottamaan kantaa esimerkiksi asuntojen kuntoon, kiinteistöjen ylläpitoon, piha-alueiden viihtyvyyteen, järjestyssääntöihin ja asumiskustannuksiin.

Asukkaat pääsevät vaikuttamaan myös siihen, miten määrärahoja jaetaan asukkaiden yhteiseen toimintaan. Millaisia tapahtumia ja yhteistekemistä Hoasin tulisi tukea ja miten esimerkiksi kerhotiloja kannattaisi varustaa ja kalustaa.

Yhteistyöelimessä asukkailla on mahdollisuus kehittää opiskelija-asumista parhaaksi katsomaansa suuntaan. Yhteistyöelin antaa suosituksia tärkeiksi katsomistaan asioista Hoasin hallitukselle.

Yhteistyöelimen kokouksissa on paikalla:

  • Asukasedustajat
  • Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustaja
  • Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustaja
  • Ammattikorkeakoulujen yhteisedustaja
  • Hoasin edustajat

Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu