Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Uusia opiskelija-asuntoja valmistuu Kalasatamaan – vuokraus alkaa tammikuussa

Uusia opiskelija-asuntoja valmistuu Kalasatamaan – vuokraus alkaa tammikuussa

Kalasataman uusiin opiskelijakoteihin pääsee muuttamaan toukokuussa 2024. Asuntoja vuokrataan jo tammikuussa.

Helsingin Kalasatamaan osoitteeseen Vanha Talvitie 23 valmistuu 108 uutta opiskelijakotia. Suurin osa kuusikerroksisen talon asunnoista on yksiöitä. Kiinteistön seitsemän kaksiota ja viisi kolmiota sopii hyvin perheille tai pariskunnille. Kurkkaa kohteen sivulta asuntojen koot ja vuokrat. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Vanhan Talvitien uusiin koteihin toukokuussa 2024.

Vanhalla Talvitiellä on monipuoliset yhteistilat, joita asukkaat voivat hyödyntää ilmaiseksi. Talon ensimmäisessä kerroksessa on pesutupa, jonka yhteydessä olevassa kerhotilassa voi viettää aikaa sillä välin, kun pyykit ovat pesussa. Talossa on myös joogahuone ja opiskelulounge. Ylimmässä kerroksessa on asukassauna ja kattoterassi.

Monipuolisia palveluita ja vehreitä ulkoilualueita

Vanha Talvitie 23 sijaitsee alle kilometrin päässä Kalasataman metroasemasta ja Redin kauppakeskuksesta. Kalasataman osa-alue Verkkosaari on nopeasti rakentuva urbaani kantakaupunkialue, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

Redin kauppakeskuksesta löytyy päivittäistavarakaupat, ravintolat ja lukuisat palvelut. Redin kupeessa sijaitsee myös Kalasataman hyvinvointikeskus. Vanhan Talvitien pohjoispuolelle puolestaan jää Vanhankaupungin selän rantoja kiertävä kävely- ja pyöräilyreitti. Kalasataman erikoisuutena on viihtyisät kaupunkipuistot sekä merenläheisyys. Isoisänsillan toisella puolen on Mustikkamaa vehreine ulkoilureitteineen ja uimarantoineen.

Vanha Talvitie sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Metrolla pääset aina Espooseen asti ja ensi vuonna valmistuva ratikkayhteys vie näppärästi Pasilaan. Kävellen tai pyöräillen kevyen liikenteen reittejä pitkin olet nopeasti Kallion kuppiloissa tai Helsingin keskustassa.

Vuokraus aloitetaan pian – näin haet asuntoa!

Uusien kotien vuokraaminen aloitetaan tammikuussa 2024 ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Vanhalle Talvitielle toukokuussa.

Kiinnostuitko kohteesta? Tutustu Vanhan Talvitien tietoihin, asuntotyyppeihin ja niiden vuokriin. Lisää Kalasatama hakemiesi alueiden joukkoon, kun teet hakemusta tai päivitä se jo olemassa olevaan hakemukseen.  Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä.

Tutustu kohteeseen ja täytä asuntohakemus


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu