Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Avaimen katoaminen

Avaimen katoaminen

Jos avain katoaa, soita Hoasin puhelinpalveluun. Katoamisesta välittömästi tehtävä kirjallinen katoamisilmoitus Hoasin palvelukeskuksessa. Palvelukeskuksesta voit noutaa uuden avaimen kadonneen tilalle. Uusi avain veloitetaan korvausvastuuhinnaston mukaisesti ja saat laskun postitse. Jos kadonneesta avaimesta tehdään lasku poismuuton yhteydessä, pidätetään maksu vakuudeltasi. Ole yhteydessä Hoasiin näiden ohjeiden mukaisesti myös kadottaessasi esimerkiksi jätteenkeräysjärjestelmän tai autopaikan avaimen.

Turvallisuussyistä lukko saatetaan joutua sarjoittamaan uudelleen. Asukas vastaa sarjoituksesta ja/tai uudesta avaimesta koituvista kustannuksista.

Kadonneen avaimen, lisäavaimen sekä sarjoituksen hinnat löytyvät korvausvastuuhinnastosta.

Lukitsin itseni ulos

Jos lukitsit itsesi ulos huoneestasi tai asunnostasi, soita Securitaksen ovenavauspalveluun.

Jälleenvuokralaisen avaimen katoaminen

Jos jälleenvuokralaisen avain katoaa, on katoamisesta välittömästi tehtävä kirjallinen katoamisilmoitus Hoasin palvelukeskuksessa. Jälleenvuokralainen saa uuden avaimen kadonneen tilalle vain jos hänellä on valtakirja päävuokralaiselta.

Päävuokralainen vastaa uudesta avaimesta ja/tai mahdollisesta lukon sarjoituksesta koituvista kustannuksista korvausvastuuhinnaston mukaisesti.

Lue myös


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu