Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Ovenavauspalvelu

Ovenavauspalvelu

Ovenavauspalvelu on tarkoitettu takaamaan sinulle pääsy asuntoon siinäkin tapauksessa, että avain ei olisi tilapäisesti hallussasi (avain on kadonnut tai olet unohtanut avaimen esimerkiksi sisälle asuntoon). Ovenavauksen voi tilata vain asunnossa virallisesti Hoasilla kirjoilla oleva asukas. Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi näyttämällä kuvallista, virallista henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa esim. passi tai henkilötodistus.

Useimmissa Hoasin kiinteistöissä ovenavauspalvelusta vastaa Securitas (poikkeukset alla). Voit tilata ovenavauksen soittamalla Securitaksen numeroon 020 491 2962*. Securitas lähettää sinulle laskun vartijan ovenavauksen yhteydessä antaman palvelusopimuksen mukaisesti.

Palvelun hinta on 30 euroa ja se tulee maksaa Securitaksen sinulle lähettämällä laskulla. Maksutapana on tilisiirto laskussa annettujen tietojen mukaisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteys Securitakseen.

Ovenavauslasku kannattaa maksaa ajoissa. Mikäli et maksa laskua eräpäivään mennessä, Securitas lähettää laskusta yhden maksumuistutuskirjeen, johon on lisätty maksumuistutuskuluja 5 €. Jos laskua ei tämänkään jälkeen ole maksettu, siirtyy sen periminen Hoasille ja Hoas laskuttaa erääntyneestä ovenavauspalvelusta 53 euroa (Tämä sisältää Securitaksen Hoasilta perimän laskun 47 euroa sekä 6 euron käsittelykulun.)

*Puhelun hinta 0204-alkuiseen yritys-puhelinnumeroon on kiinteän verkon liittymästä Suomessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelinliittymästä Suomessa 8,35 snt/puhelu +17,17 snt/min. Ulkomailta tavallinen ulkomaanpuheluhinta. (Sonera – soittajahinnat 1.1.2013 alkaen.)

Poikkeukset ovenavauspalvelussa

Tarkista myös kiinteistön ulko-ovessa/ilmoitustaululla nähtävillä olevat päivystysnumerot muutosten varalle. Hinnat määräytyvät palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti.

Ovenavaus uudelle asukkaalle

Uusi asukas voi tarvittaessa saada ovenavauksen ennen vuokrasopimuksensa virallista alkua näyttämällä vartijalle allekirjoitettua avaintenluovutussopimusta sekä printattua vahvistusta vuokrasopimuksesta.

Ovenavaus jälleenvuokralaiselle

Hoas toimittaa jälleenvuokralaisten tiedot suoraan Securitasille ovenavausta varten. Tästä johtuen on hyvin tärkeää toimittaa jälleenvuokraussopimus ajoissa Hoasille, jotta tiedot ovat Securitasilla ovenavausta varten.


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu