Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Yleiset ehdot ja järjestysmääräykset

Yleiset ehdot ja järjestysmääräykset

Solmiessaan vuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan vuokrasopimuksen yleisiä ehtoja sekä järjestysmääräyksiä.

Allekirjoittaessasi vuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan myös vuokrasopimuksen yleisiä ehtoja. Ehdoissa määritellään sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja velvollisuudet.

Järjestysmääräykset

Asumisessa tulee noudattaa järjestyslain sekä muiden lakien ja asetusten lisäksi Hoas kiinteistöjen järjestysmääräyksiä. Kukaan ei saa käyttäytymisellään tai muulla tavoin tarpeettomasti häiritä toisten asumisviihtyisyyttä. Talossa asuvien on muutoinkin noudatettava normaalin kotirauhan edellyttämiä käytöstapoja. Naapureille on annettava ehdoton yörauha arkisin kello 22.00-06.00 sekä viikonloppuisin ja pyhinä kello 23.00-08.00.

Talojen asukkaiden on huolehdittava siitä, että myös heidän vieraansa noudattavat näitä järjestysmääräyksiä. Asukas on vastuussa ja korvausvelvollinen Hoasille paitsi omasta myös vieraansa aiheuttamista vahingoista sekä laiminlyönneistä ja muusta huolimattomuudesta.


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu