Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Naapuribingo on käynnissä!

Naapuribingo on käynnissä!

Haluaisitko tutustua naapureihisi, muttet tiedä miten? Naapuribingo on mahdollisuutesi!

Oletko koskaan pohtinut, kuka seinän toisella puolella asustaa? Nyt sinulla on hyvä syy käydä tutustumassa pariin naapuriisi. Uusien ystävien lisäksi voit voittaa Wolt-lahjakortin! Ota talteen bingokortti ja kerää siihen nimet kahdelta naapuriltasi– kun saat rivin täyteen, voit osallistua arvontaan.

Näin osallistut:

  • Ota kuvakaappaus alla olevasta bingokortista tai nappaa se instagramtilimme @hoas_fi storysta.
  • Käy kolkuttamassa seinänaapuriesi oville, esittäydy ja pyydä heiltä etu- tai lempinimet bingokorttiisi.
  • Lähetä täytetty bingokorttisi meille Instagramin DM:llä viimeistään 25.10.

Vinkki: Jos asut reuna-asunnossa tai vieressä ei kukaan ole kotona, kerää korttiin ylä- tai alakerran naapurien nimiä. Voit siis soveltaa, kunhan bingokortissasi on mukana kaksi naapuria!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kappaletta 20 euron Wolt-lahjakortteja.

Hauskaa bingoilua ja naapureihin tutustumisen iloa!

Kolmen ruudun bingokortti. Kuvan otsikkona Naapuribingo. Ensimmäisessä ruudussa lukee Naapuri 1, keskimmäisessä Sinä ja kolmannessa Naapuri 2.

Naapuribingo -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs (myöhemmin Hoas tai Järjestäjä)
Pohjoinen rautatiekatu 29, PL 799, 00101 Helsinki
p. (09) 5499 00

Arvonnan idea

Naapuribingossa osallistujat käyvät tutustumassa naapureihinsa ja täyttävät Instagramin storyista ladattavaan bingokorttiin kahden naapurin etu- tai lempinimet. Kun bingokortti on täynnä, se toimitetaan Hoasille. Hoas voi jakaa kuvia Instagram-tilillään. Voittajat valitaan arvalla kuvia lähettäneiden kesken.

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Hoasin asukkaat.

Arvontaan voi osallistua lähettämällä täytetyn bingokortin Instagramin yksityisviestillä @hoas_fi-käyttäjälle.

Osallistumalla Naapuribingo-arvontaan osallistuja antaa Hoasille luvan julkaista kuvansa Hoasin Instagram-tilillä @hoas_fi.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 11.10.-25.10.2023.

Palkinto

Kaikkien sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä viisi Wolt-lahjakorttia (arvo 20 €). Mikäli palkintoa ei ole arvonnan päättyessä saatavilla, palkintona on vastaava tuote.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan 26.10.

Voittajille ilmoittaminen ja voittajien julkistus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin viestitoiminnon kautta ja palkinto toimitetaan kunkin voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Osoitteen on sijaittava Suomessa. Kotiosoitteensa lisäksi voittajan on ilmoitettava nimensä.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, voidaan tilalle arpoa uusi voittaja. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan tulos julkistetaan Hoasin Instagram-tilillä arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajan etunimi tai muu kutsumanimi voidaan julkaista Hoasin Instagram-tilillä, internet-sivuilla tai muissa vastaavissa medioissa ilman erillistä suostumusta.

Sääntöjen sitovuus

Nämä säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan sääntöjen vastaisesti tai vilpillisesti toimivat osallistujat.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjien vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Instagramin vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity mitenkään Metaan.

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta arvontakampanjaan liittyen.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr
Saara Saksanen
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Rekisterin nimi

Naapuribingo-arvonta / Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voittajien valinnan jälkeen pyydettäviä tietoja käytetään osallistujien osallistumisoikeuden tarkistukseen, palkintojen perille toimittamiseen, tilastoimiseen, sekä voittajan julkaisemiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää laajimmillaan seuraavia tietoja osallistujasta:

  • nimi
  • osoite
  • Instagram-tunnus/tilin nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet

Edellä mainitut tiedot kerätään arvonnan voittajilta arvonnan suorittamisen jälkeen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakastietoja ei luovuteta Järjestäjän tai sen lukuun toimivien palvelua ylläpitävien tai kehittävien tai yhteistyössä toimivien kolmansien osapuolien ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu