Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Asukastoiminta Asukastoimikunnan ohjeet ja lomakkeet

Asukastoimikuntien käyttöön on suunniteltu valmiita muokattavia lomakkeita, kutsuja sekä asukastoimikuntien korvausvastuuhinnasto ja määrärahataulukko. Molemmat kieliversiot löytyvät samasta dokumentista.

Täytäthän lomakkeet mieluiten tietokoneella tai selkeällä käsialalla. Asiakirjat tulee aina allekirjoittaa joko käsin tai tietokoneella. Valmiista lomakkeista tulee ottaa kopio tai täyttää kaksi versiota, jolloin toinen kappale voidaan säilyttää esimerkiksi kiinteistön kerhohuoneella. Näin asukkailla on mahdollisuus tutustua toimintaan selailemalla pöytäkirjoja kerhohuoneella.

Joka vuosi tammikuussa asukastoimikunnat voivat täyttää toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman, jotka ohjaavat asukastoimikuntaa vuoden aikana. Hoasille tulee toimittaa avain- ja tavarainventaario. Inventaariot on toimitettava tammikuun loppuun mennessä Hoasille, jotta kuluvan vuoden määrärahan saa käyttöönsä.

Kuinka otat yhteyttä

Oman kiinteistösi asukastoimintaan liittyvissä asioissa, kuten tulevat tapahtumat ja kerhohuoneen varaus, kannattaa olla suoraan yhteydessä omaan asukastoimikuntaan. Yleisistä asukastoiminnan asioista voi olla yhteydessä Hoas Asukastoimintaan, asukastoiminta[at]hoas.fi kuten myös silloin, jos kiinteistöllä ei ole aktiivista asukastoimikuntaa. Asukastoiminnan koordinaattoreina Hoasilla työskentelevät Iina, Iiris ja Sanna. Jokaisella asukastoimikunnalla on oma koordinaattorinsa. Oman kiinteistösi koordinaattorin voit tarkistaa alla olevasta tiedostosta.

Asukastoimintaopas

Kun asukastoimikunta lainaa avaimia asukkaille

Inventaario

Asukastoimikunnan korvausvastuuhinnasto

Jos avain katoaa tai se luovutetaan luvatta eteenpäin, sarjoituksen kulut vähennetään toimikunnan määrärahoista.

Määrärahat


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu