Hyppää sisältöön
Etusivu Hakevalle Mitä vuokraan sisältyy?

Mitä vuokraan sisältyy?

Vuokran määrään vaikuttaa muun muassa asunnon koko, sijainti, kiinteistön ikä sekä tehdyt perusparannukset. Uusimmissa tai perusparannetuissa kohteissa sekä lähellä Helsingin keskustaa vuokra on yleensä korkeampi kuin muissa kohteissa.

Vesi

Vesi kuuluu vuokraan kaikissa Hoasin asunnoissa.

Sähkö kaikissa soluasunnoissa

Sähkö kuuluu vuokraan kaikissa soluasunnoissa. Yksiöissä ja perheasunnoissa sähkö kuuluu vuokraan osassa asuntoja. Uusimmissa taloissa asukas solmii itse sähkösopimuksen ja pystyy näin pienentämään sähkölaskuaan vähentämällä omaa kulutustaan. Asuntotarjouksessa kerrotaan kuuluuko sähkö vuokraan.

Hoasin hankkima sähkö on aina kotimaista vesivoimaa.

Ilmainen Internet-liittymä

Hoasin asukkaana saat ilmaisena lisäpalveluna käyttöösi nettiyhteyden Hoas-kodissasi. Nettiliittymän käyttö on maksutonta, ainoastaan verkkokaapeli ja halutessaan myös reititin on hankittavat itse.

Pesutupa

Lähes kaikissa Hoasin kiinteistöissä on hyvin varustellut pesutuvat, joissa pyykit voi pestä helposti ja ilmaiseksi. Pesutuvissa olevat kuivausrummut, -kaapit, lingot sekä kuivaushuoneet ovat myös maksuttomia. 

Saunavuorot

Useimmissa Hoasin kiinteistöissä on sauna, josta asukkaat voivat varata omat saunavuoronsa ilmaiseksi sähköisen varausjärjestelmän kautta. Varattavien saunavuorojen määrä vaihtelee kolmesta viiteen kuukaudessa.

Kerhohuoneet ja muut yhteistilat

Hoasin kiinteistöissä on asukkaiden käytössä muun muassa kerhohuoneita, kuntosaleja, yhteiskeittiöitä, kattoterasseja. Talojen asukkaat järjestävät tiloissa omannäköistään toimintaa.

Säilytystilat

Asukkaiden käytössä on säilytyskomeroita useimmiten kiinteistöjen kellaritiloissa.

Autopaikka

Useimmissa kiinteistöissä asukkaiden on mahdollista varata autopaikka. Autopaikasta peritään erillinen maksu.


Näyttäisi siltä että ad-block on päällä.

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, pyydämme deaktivoimaan ad block - laajennuksen. Sivuillamme ei ole mainoksia,
Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu